Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie klubu

*

první sezóna - liga IX.106 CZE

 16. HA  sezóna 

1.místo v play off

3.místo - základní část

První sezóna v historii Panterů se dá stručně zhodnotit jako poznávací, přesto však velmi úspěšná, zakončená postupem do osmé ligy se ziskem poháru pro vítěze play off. A jako bonus bylo vytažení z JP 17-ti letého hráče J.Petra a jeho prodej za 110 mil.

**

druhá sezóna - liga VIII.53 CZE

  17. HA sezóna  

čtvrtfinále v play off

6.místo - základní část

 

osmifinále na 2.ročníku Scorpions Cup

Druhá sezóna přinesla Panterům jako nováčkovi v osmé lize nejen záchranu, ale dokonce i účast v play off byť jen ve čtvrtfinále. Ještě mnohem lépe se dařilo na přestupovém poli, kde Panteři získali na 15 hráčů především juniorského věku,    ale i několik zkušených hráčů do základní sestavy.

**

třetí sezóna - liga VIII.53 CZE

  18. HA sezóna  

2.místo v play off

3.místo - základní část

Ve třetí sezóně se Panterům dařilo hned na

3.místo na 1.ročníku LHB-U21 Cup

čtvrtfinále na 3.ročníku Scorpions Cup

třech frontách. V poháru Scorpions Cup se probojovali do čtvrtfinále a na LHB Cupu dokonce obsadili třetí místo. Ze třetího místa po základní části pak postoupili do finále play off což pro další sezónu značí postup do 7.ligy! Téměř všechny finance byli použity na modernizace Zoo Areny a zázemí TR a RP. 

*

čtvrtá sezóna - liga VII.27 CZE

 19. HA sezóna     

čtvrtfinále v play off

5.místo - základní část

Ve své čtvrté sezóně

4.místo na 2.ročníku LHB-U22 Cup

vybojovali Panteři jako nováček sedmé ligy pátou příčku v zakladní části a nakoukli do čtvrtfinále play off. Na 2.ročníku LHB Cupu z toho bylo 4.místo. V této pohodové sezóně nedošlo k tolika nákupům hráčů jako v předešlé sezóně, ale i nadále se mocně investuje do výstavby zázemí a rozšíření Zoo Areny.

*

pátá sezóna - liga VII.27 CZE

 20. HA sezóna     

4.místo v play off

1.místo - základní část

V páté sezóně Panteři vítězí

čtvrtfinále na 3.ročníku LHB-U22 Cup

v základní části a získavají svoji druhou trofej na HA. Bohužel v play off se musí vypořádat nejen ze soupeři, ale hlavně s poklesem formy a je z toho jen 4.místo. Mladý tým Panterů končí na LHB Cupu už ve čtvrtfinále. Vystavěno 100% TP a po strategickém rozhodnutí představenstva se začína o hodně více investovat do juniorské přípravky. Přichází největší nákup v historii Panterů a to hvězdný hráč Jakub Ježek za téměř 50 Mil.